Ταλιμπαν Αφγανισταν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση ... / Μαχητές ταλιμπάν σκότωσαν στην καμπούλ τον διευθυντή ενός αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν στη νότια επαρχία χελμάντ έναν δημοσιογράφο, δήλωσαν σήμερα τοπικοί.

Ταλιμπαν Αφγανισταν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση ... / Μαχητές ταλιμπάν σκότωσαν στην καμπούλ τον διευθυντή ενός αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν στη νότια επαρχία χελμάντ έναν δημοσιογράφο, δήλωσαν σήμερα τοπικοί.. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Οι εντάσεις αυξάνονται στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν τη γρήγορη προέλασή τους προς την πόλη οι ισλαμιστές μαχητές κατέλαβαν την πόλη τζαλαλαμπάντ, στα ανατολικά, νωρίς την. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Κοσμοσ · αφγανισταν · πακισταν · ταλιμπαν · κυβερνητικεσ δυναμεισ · ηπα · καταρ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κήρυξαν εκεχειρία για την γιορτή Έιντ
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κήρυξαν εκεχειρία για την γιορτή Έιντ from www.newsit.gr
Κοσμοσ · αφγανισταν · πακισταν · ταλιμπαν · κυβερνητικεσ δυναμεισ · ηπα · καταρ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Πολλοί αφγανοί πρώην εργαζόμενοι στο γερμανικό στρατό θέλουν να γλιτώσουν από τους ταλιμπάν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν στη γερμανία. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Μετά την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων αναζωπυρώθηκε σε πολλά μέρη ο εμφύλιος μεταξύ των ταλιμπάν και των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας.

Πολλοί αφγανοί πρώην εργαζόμενοι στο γερμανικό στρατό θέλουν να γλιτώσουν από τους ταλιμπάν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν στη γερμανία.

Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Μετά την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων αναζωπυρώθηκε σε πολλά μέρη ο εμφύλιος μεταξύ των ταλιμπάν και των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας. Ακόμη ένα βίντεο άκρατης βίας έρχεται από το αφγανιστάν, καθώς 22 μέλη των επίλεκτων δυνάμεων του αφγανικού. Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σήμερα τον κυριότερο οδικό άξονα που οδηγεί από το αφγανιστάν στο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Κοσμοσ · αφγανισταν · πακισταν · ταλιμπαν · κυβερνητικεσ δυναμεισ · ηπα · καταρ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Οι εντάσεις αυξάνονται στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν τη γρήγορη προέλασή τους προς την πόλη οι ισλαμιστές μαχητές κατέλαβαν την πόλη τζαλαλαμπάντ, στα ανατολικά, νωρίς την. Ηταν αναμενόμενο και οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016.

Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Οι ηπα έφυγαν, οι ταλιμπάν «καλπάζουν» και το τατζικιστάν «βράζει». Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία.

Αφγανιστάν: Μήνυμα του προέδρου Γκανί, ενώ οι Ταλιμπάν ...
Αφγανιστάν: Μήνυμα του προέδρου Γκανί, ενώ οι Ταλιμπάν ... from images32.inewsgr.com
Μετά την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων αναζωπυρώθηκε σε πολλά μέρη ο εμφύλιος μεταξύ των ταλιμπάν και των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας. Ακόμη ένα βίντεο άκρατης βίας έρχεται από το αφγανιστάν, καθώς 22 μέλη των επίλεκτων δυνάμεων του αφγανικού. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ηταν αναμενόμενο και οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία. Μαχητές ταλιμπάν έχουν περικυκλώσει την πόλη γκάζνι του κεντρικού αφγανιστάν καταλαμβάνοντας τα σπίτια πολιτών για να εμπλακούν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι. Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη χεράτ, με τις κυβερνητικές δυνάμεις να υποχωρούν σε στρατιωτική βάση σε γειτονική περιοχή.

Οι ηπα έφυγαν, οι ταλιμπάν «καλπάζουν» και το τατζικιστάν «βράζει».

Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Κοσμοσ · αφγανισταν · πακισταν · ταλιμπαν · κυβερνητικεσ δυναμεισ · ηπα · καταρ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν ελέγχουν το 65% του αφγανιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχο της εε. Πολλοί αφγανοί πρώην εργαζόμενοι στο γερμανικό στρατό θέλουν να γλιτώσουν από τους ταλιμπάν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν στη γερμανία. Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Ο αμερικανικός στρατός επιβεβαίωσε χθες τρίτη ότι έχει σχεδόν αποπερατώσει την απόσυρση των. Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σήμερα τον κυριότερο οδικό άξονα που οδηγεί από το αφγανιστάν στο.

Μαχητές ταλιμπάν σκότωσαν στην καμπούλ τον διευθυντή ενός αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν στη νότια επαρχία χελμάντ έναν δημοσιογράφο, δήλωσαν σήμερα τοπικοί. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία. Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Ο αμερικανικός στρατός επιβεβαίωσε χθες τρίτη ότι έχει σχεδόν αποπερατώσει την απόσυρση των.

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ...
ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ... from 2.bp.blogspot.com
Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν σκότωσαν διευθυντή αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν δημοσιογράφο. Οι ηπα έφυγαν, οι ταλιμπάν «καλπάζουν» και το τατζικιστάν «βράζει».

Κοσμοσ · αφγανισταν · πακισταν · ταλιμπαν · κυβερνητικεσ δυναμεισ · ηπα · καταρ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ

Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ο αμερικανικός στρατός επιβεβαίωσε χθες τρίτη ότι έχει σχεδόν αποπερατώσει την απόσυρση των. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Μαχητές των ταλιμπάν ελέγχουν πλέον το 65% του αφγανιστάν, μετά από τα ξαφνικά εδαφικά κέρδη που ακολουθούν την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Μετά την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων αναζωπυρώθηκε σε πολλά μέρη ο εμφύλιος μεταξύ των ταλιμπάν και των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021. Οι εντάσεις αυξάνονται στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν τη γρήγορη προέλασή τους προς την πόλη οι ισλαμιστές μαχητές κατέλαβαν την πόλη τζαλαλαμπάντ, στα ανατολικά, νωρίς την. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν έχει προκαλέσει ένταση και στο εσωτερικό των ηπα, με κάποιους να κατηγορούν τον αμερικανό πρόεδρο τζο μπάιντεν για την απόφασή του να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το αφγανιστάν και να αφήσει μόνη της την κυβέρνηση της. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί παρακολουθούν με αμηχανία. Μαχητές ταλιμπάν σκότωσαν στην καμπούλ τον διευθυντή ενός αφγανικού ραδιοσταθμού και απήγαγαν στη νότια επαρχία χελμάντ έναν δημοσιογράφο, δήλωσαν σήμερα τοπικοί.